Tradueix la web

NOVETATS

Visita a Intercala

El passat dia 20 de gener els membres de la nostra empresa Glups S.A.S varem fer una visita a l'empresa Intercala S.A.S ubicada a Barcelona. Durant el matí varem fer la presentació de la nostra empresa amb una exposició per part d'algunes integrants del nostre equip, seguidament membres de l'equip d'Intercala varen fer la presentació de la seva empresa. En les presentacions es van donar a conéixer la informació i missió de les empreses, les seves instal·lacions i productes.
Un cop acabades les presentacions vam poder gaudir d'un esmorzar buffet organitzat per Intercala. En aquest esmorzar ens van oferir un gran servei i bons menjars. 
Tot seguit vam tornat a les instal·lacions d'Intercala i vam procedir a fer negocis comercials. Hem tancat comandes tant de compres com de vendes. A més, hem avançat en les nostres relacions comercials iniciant un contracte de col·laboració. 
 Visita a Intercala

El pasado día 20 de enero los miembros de nuestra empresa Glups S.A.S hicimos una visita a la empresa Intercala S.A.S ubicada en Barcelona. Durante la mañana hicimos la presentación de nuestra empresa con una exposición por parte de algunas integrantes de nuestro equipo, seguido, miembros del equipo de Intercala hicieron la presentación de su empresa. En las presentaciones se dieron a conocer la información y misión de las empresas, sus instalaciones y productos.
Una vez acabadas las presentaciones pudimos disfrutar de un desayuno buffet organizado por Intercala. En este desayuno nos ofrecieron un gran servicio y buena comida.
Después volvimos a las instalaciones de Intercala y procedimos a realizar negocios comerciales. Hemos cerrado pedidos tanto de compras como de ventas. Además, hemos avanzado en nuestras relaciones comerciales iniciando un contrato de colaboración. 📣 JA SOM AQUÍ !!!👍


GLUPS, SAS,   hem reiniciat l'activitat i el nostre horari  d'atenció al públic ☎  

és de 10:30h. a 14.00h.

Estarem  encantats❤❤ d'atendre-us.

Poden consultar el nostre catàleg al nostre blog en el apartat CATALEGS📑

TROBAREU PRODUCTES NOUS MOLT INTERESANTS!!👌


📣 YA ESTAMOS AQUÍ!!!👍


GLUPS, SAS   hemos reiniciado la actividad y nuestro horario  de atenció al público ☎ 

 es de 10:30h a 14:00h.


Estaremos encantados ❤❤  de atenderles.


Pueden consultar nuestro catálogo de productos en el apartado de CATALOGOS 📑

ENCONTRAREIS PRODUCTOS NUEVOS MUY INTERESANTES!!👌


 SPOT GLUPS, SAS 2016


A Glups SAS, productes de qualitat i 100% eficients!!! Si no t'ho creus, mira el nostre NOU SPOT!!!